Een eigen spectaculaire LEDWall precies op maat met Ledsquare

Een eigen spectaculaire LEDWall precies op maat met LEDsquare

LEDScreens op maat in elk gewenst formaat

Huur LEDsquare voor naadloze LEDScreens op maat

Gewone LCD-schermen brengen allerlei beperkingen met zich mee. Ze zijn een sta-in-de-weg als ze los in de stand staan en het is een heel karwei met kabelgoten en tape om de kabels weg te werken. Daarnaast ben je gebonden aan standaardmaten. Dus dat hele grote naadloze scherm is niet zo makkelijk te vinden, toch? Bij LEDsquare wel! Want LEDsquare rekent in een keer af met al deze beperkingen!

LEDsquare is een modulair systeem. Het zijn in feite bouwstenen in de vorm van LED-schermen, met rechte of gebogen hoeken, die vastgezet worden in aluminium frames en volledig geïntegreerd kunnen worden in jouw stand. Of je nu een bestaande stand hebt of een geheel nieuwe gaat bouwen.

Je bepaalt zelf hoe het eruit komt te zien: wordt het een speels ontwerp van aparte schermen? Of liever een combinatie die samen een grote, naadloze LEDWall vormen? Maar altijd geldt: je bepaalt zelf het formaat! Hoe hoog en breed je het ook wilt hebben, met LEDsquare bouwen wij het in no time voor je op. Jouw scherm trekt zeker de aandacht want het is al van veraf te zien!

Met LEDsquare kunt je letterlijk alle kanten op. Doordat je kunt kiezen tussen gebogen en rechte hoeken kunt je jouw ontwerp vormgeven zoals je dat wilt. Het is zelfs mogelijk om alle wanden uit LED-schermen op te bouwen waarop alle content wordt vertoond op de manier die bij je past. Je kunt zich voorstellen dat dat een aandachtstrekker van jewelste is!

Jouw stand komt tot leven en verandert in een ware hotspot door de levendige videobeelden en animaties die getoond worden. Dat valt op! En alles wat opvalt, daar komt publiek op af.

Professionele installatie

Het installeren van een LEDsquare hoef je natuurlijk niet zelf te doen; daar zijn wij voor.  Wat wel belangrijk is om te weten is dat de installatie op een vernuftige manier plaatsvindt. Alles wordt stevig verankerd waardoor de boel solide in elkaar zit. Door een slimme constructie aan de achterkant worden de kabels mooi weggewerkt, dus ook aan de achterkant ziet alles er strak uit. Dus je kunt er zeker van zijn dat het goed zit!

 

Content is King

Nadat LEDsquare is geïnstalleerd wordt het tijd om de apparatuur aan te sluiten waarop de beelden en boodschappen staan die je wilt laten zien. Ook die zorg nemen wij je natuurlijk uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is ons de content aan te leveren. Voor je het weet verschijnen jouw beelden op de schermen en komen de eerste belangstellenden op je af.

Word de publiekstrekker op elk event!

Met LEDsquare maak je altijd een statement

Beurs

Een stand die opvalt trekt de meeste bezoekers. En opvallen doe je zeker wanneer je een imposant LEDscreen gebruikt dat vanwege zijn omvang al van veraf te zien is. De flitsende video's en mooie animaties die erop te zien zijn doen de rest! Nog een voordeel: je hebt geen losse beeldschermen meer nodig die alleen maar in de weg staan. LEDsquare wordt volledig geïntegreerd in jouw stand.

Congres

Tijdens een druk bezocht congres is het belangrijk dat ook mensen die wat verder weg zitten goed kunnen volgen wat er gepresenteerd wordt. Dat bevordert de betrokkenheid van de bezoekers in hoge mate. Grote schermen zijn dus onmisbaar. Met LEDsquare bouwen wij deze schermen snel op in elk door jou gewenst formaat. En de beeldkwaliteit is altijd fantastisch.

Event

Beelden zijn veel aantrekkelijker en uitnodigender dan woorden. Dat is alom bekend en daarom wordt er op elk event veel aandacht besteed aan visuals. Vaak vertoond op losse beeldschermen met allerlei kabels waardoor het allemaal wat rommelig overkomt. Wanneer je je wilt onderscheiden van de rest van de exposanten is LEDsquare de oplossing! Een LEDWall in exact het door jou gewenste formaat met een hoge beeldkwaliteit.

LEDsquare bouwt flexibele LEDschermen volgens jouw wensen!

Offerte aanvragen

Wij horen graag wat je wensen zijn

Ik wil het liefst contact via
e-mailtelefoon

Liever persoonlijk contact? Bel (088) 1410 266

Wij vertellen graag wat we voor je kunnen doen!

Scroll to top