Jouw stand wordt een hotspot

met LEDsquare

Jouw stand wordt een hotspot

met LEDsquare

LEDWalls huren in elk gewenst formaat

Een LEDwall huren doe je bij LEDsquare. Of je nu een bestaande stand hebt of een heel nieuw ontwerp gaat realiseren, met een LEDwall van LEDsquare maak je het helemaal af!

LEDScreens van LEDsquare kun je naadloos in de wanden van jouw beursstand integreren in elke gewenste combinatie. Door de gebogen en rechte hoeken van LEDsquare kan elk gewenst ontwerp gerealiseerd worden. Maar hoe je ze ook combineert: het resultaat is in alle gevallen een strakke, keurig afgewerkte stand. Zonder kabels en her en der geplaatste, losse beeldschermen. De stand ademt rust uit en dat geeft een goed signaal af aan jouw bezoekers: je hebt de zaken duidelijk onder controle.

Je kan desgewenst de gehele stand opbouwen met onze LEDwalls zodat je op alle wanden de gewenste content kunt laten zien. Daar spat de dynamiek van af!

LEDScreens huren doe je bij LEDSquare

Wanneer je echt wilt opvallen bouw je met LEDsquare één grote, spectaculaire LEDwall waarop je aantrekkelijke afbeeldingen, animaties of video's afspeelt. Door zo'n LEDwall van formaat wordt de aandacht van bezoekers zelfs van veraf onmiddellijk getrokken.

Waar je ook voor kiest, met LEDsquare haal je meer rendement uit een beurs, congres of event!

Word de publiekstrekker op elk event!

Met LEDsquare maak je het verschil

Beurs

Een stand die opvalt trekt de meeste bezoekers. En opvallen doe je zeker wanneer je een mooie LEDwall gebruikt dat vanwege zijn omvang al van veraf te zien is. De flitsende video's en mooie animaties die erop te zien zijn doen de rest! Nog een voordeel: je hebt geen losse beeldschermen meer nodig die alleen maar in de weg staan. De LEDwall is volledig geïntegreerd in de stand.

Congres

Tijdens een druk bezocht congres is het belangrijk dat ook mensen die wat verder weg zitten goed kunnen volgen wat er gepresenteerd wordt. Dat bevordert de betrokkenheid van de bezoekers in hoge mate. Grote schermen zijn dus onmisbaar. Met LEDskin® bouwen wij deze schermen snel op in elk door jou gewenst formaat. En de beeldkwaliteit is altijd fantastisch.

Event

Beelden zijn veel aantrekkelijker en zeggen meer. Dat is alom bekend en daarom wordt er op elk event veel aandacht besteed aan visuals. Vaak vertoond op losse beeldschermen met nare lijnen er tussen waardoor het allemaal wat rommelig overkomt. Wanneer je je wilt onderscheiden van de rest van de exposanten is LEDskin® de oplossing! Een LEDWall in exact het door jou gewenste formaat met een hoge beeldkwaliteit.

Huur zorgeloos bij LEDsquare

Offerte aanvragen

Wij horen graag wat je wensen zijn

Ik wil het liefst contact via
e-mailtelefoon

Liever persoonlijk contact? Bel (088) 1410 266

Wij vertellen graag wat we voor je kunnen doen!

Scroll to top