Een eigen spectaculaire LEDWall precies op maat

met LEDsquare

Een eigen spectaculaire LEDWall precies op maat

met LEDsquare

LEDskin® LED bouwstenen

Bekroond met de Red Dot Award in 2017

LEDskin®

LEDskin® huren bij LEDSquare! LEDskin® werd in 2017 ontwikkeld door beMatrix. Een revolutionair product dat direct bekroond werd met de Red Dot Award voor Product Design.

Een LEDskin®-element kan je het beste zien als een bouwsteen met rechte of gebogen hoeken. Ze worden aan aluminium frames bevestigd met speciale connectoren.  Door deze flexibele opzet kunnen wij in no time uw eigen ideeën vormgeven. Vanwege de gebogen hoeken kan er een mooi, vloeiend ontwerp gemaakt worden. Wanneer de schermen met elkaar gecombineerd worden ziet het geheel eruit als één groot scherm. Naadloos. En hoe groot dat scherm is, dat bepaal jezelf.

Met LEDskin® heb je geen losse beeldschermen meer nodig die allerlei beperkingen met zich meebrengen. Sterker nog, de beeldschermen kunnen in elke gewenste samenstelling naadloos in de stand worden opgenomen.

De stand komt tot leven en verandert in een ware hotspot door de levendige videobeelden en animaties die getoond worden. Dat valt op! En alles wat opvalt, daar komt publiek op af.

Frames

Uiteraard leveren wij ook de aluminiumframes waaraan de LEDskin®-elementen kunnen worden bevestigd. Wij zorgen dus voor een complete oplossing, van transport tot en met installatie en implementatie van de content die op de schermen getoond moet worden.

Word de publiekstrekker op elk event!

Met LEDsquare maak je het verschil

Beurs

Een stand die opvalt trekt de meeste bezoekers. En opvallen doet je zeker wanneer je een imposant LEDscreen gebruikt dat vanwege zijn omvang al van veraf te zien is. De flitsende video's en mooie animaties die erop te zien zijn doen de rest! Nog een voordeel: je hebt geen losse beeldschermen meer nodig die alleen maar in de weg staan. Het LEDskin® scherm is volledig geïntegreerd in jouw stand.

Congres

Tijdens een druk bezocht congres is het belangrijk dat ook mensen die wat verder weg zitten goed kunnen volgen wat er gepresenteerd wordt. Dat bevordert de betrokkenheid van de bezoekers in hoge mate. Grote schermen zijn dus onmisbaar. Met LEDskin® bouwen wij deze schermen snel op in elk door jou gewenst formaat. En de beeldkwaliteit is altijd fantastisch.

Event

Beelden zijn veel aantrekkelijker en uitnodigender dan woorden. Dat is alom bekend en daarom wordt er op elk event veel aandacht besteed aan visuals. Vaak vertoond op losse beeldschermen met allerlei kabels waardoor het allemaal wat rommelig overkomt. Wanneer je je wilt onderscheiden van de rest van de exposanten is LEDskin® de oplossing! Een LEDWall in exact het door jou gewenste formaat met een hoge beeldkwaliteit.

Huur zorgeloos bij LEDsquare

Offerte aanvragen

Wij horen graag wat je wensen zijn

Ik wil het liefst contact via
e-mailtelefoon

Liever persoonlijk contact? Bel (088) 1410 266

Wij vertellen graag wat we voor je kunnen doen!

Scroll to top