Pakkende beelden op je LEDScreen op maat

In no time geregeld met LEDsquare

Pakkende beelden op je LEDScreen op maat

In no time geregeld met LEDsquare

Veel gestelde vragen

Over de huur van LEDScreens op maat

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Jazeker. De aluminium frames met de schermen kunnen in je bestaande stand worden opgenomen.

Ja. LEDsquare bestaat uit losse elementen die je volgens je eigen wensen met elkaar combineert tot het scherm de door jouw gewenste omvang heeft. Het resultaat is een naadloos scherm.

Uiteraard. Al wil je een stand maken die volledig uit LCDschermen bestaat! Het aluminium frame-systeem maakt het mogelijk om een complete stand te bouwen. Je kunt verschillende materialen met elkaar combineren.

Natuurlijk. Wat dat betreft werkt LEDsquare zoals een "gewoon" beeldscherm. Onze mensen zorgen ervoor dat jouw boodschappen in no time op de LEDsquares verschijnen.

Het voordeel is dat de LCDschermen volledig in de stand worden geintegreerd. Geen losse schermen met rommelige kabels die her en der staan verspreid. Daardoor blijft het vloeroppervlak vrij en kun je rustig met je bezoekers van gedachten wisselen.

LEDscreens op maat betekent dat je niet gebonden bent aan de standaardmaat van een LEDScreen. Je kunt de LEDScreen-elementen aan elkaar koppelen en zo een eigen scherm bouwen. Met rechte of gebogen hoeken.

LEDsquare maakt het verschil

Wij vertellen je graag hoe!

Offerte aanvragen

Wij horen graag wat je wensen zijn

Ik wil het liefst contact via
e-mailtelefoon

Liever persoonlijk contact? Bel (088) 1410 266

Wij vertellen graag wat we voor je kunnen doen!

Scroll to top