Zelf het formaat van je LEDWall bepalen?

LEDsquare maakt het mogelijk

Zelf het formaat van je LEDWall bepalen?

LEDsquare maakt het mogelijk

Probleemloos huren bij LEDsquare

Betrouwbaar, aantrekkelijk geprijsd en snelle service

Huur bij LEDsquare! Want wij van LEDsquare kennen het klappen van de zweep als het gaat om het verhuren van AV- en ICT-apparatuur. Met méér dan 20 jaar ervaring op zak weten we als geen ander wat daarbij komt kijken. We gaan voor langdurige relaties met onze opdrachtgevers en hebben klanttevredenheid daarom hoog in het vaandel staan.

Een scherp tarief is belangrijk, liefst in combinatie met een snelle levering van goede producten en, uiteraard, een betrouwbare service. LEDsquare heeft hierin de perfecte balans weten te vinden. "Nee verkopen" komt niet in ons woordenboek voor. We weten altijd wel een creatieve oplossing te bedenken waar iedereen bij gebaat is. Dat kan ook omdat de lijnen kort zijn.

Natuurlijk gaat er wel eens wat mis. Dat is op zich niet erg, zolang er maar direct wordt geacteerd om het probleem op te lossen. En daar doen we bij LEDsquare niet moeilijk over. Eerst oplossen, daarna kunnen we het er over hebben, dat is ons devies. Wie of wat het probleem heeft veroorzaakt doet even niet ter zake. De beurs of het congres draait immers gewoon door.

De offerte is getekend, de afspraken zijn gemaakt. De samenwerking kan beginnen! LEDsquare doet er alles aan om die samenwerking een langdurig karakter te geven. Tijdige levering, goede uitleg, technische support wanneer er toch nog vragen zijn en eventuele probleempjes direct tackelen. Dat zit in het DNA van LEDsquare. Daarom zijn wij ook al meer dan 20 jaar succesvol.

Méér dynamiek op jouw stand en event

Wordt jij de publiekstrekker van de beurs?

Met LEDsquare is dat zó geregeld!

Offerte aanvragen

Wij horen graag wat je wensen zijn

Ik wil het liefst contact via
e-mailtelefoon

Liever persoonlijk contact? Bel (088) 1410 266

Wij vertellen graag wat we voor je kunnen doen!

Scroll to top